Autostoel accessoires

Ga je een autostoel kopen, dan gaat er een wereld aan autostoel accessoires voor je open. Van autospiegels tot stoelbeschermers en van organizers tot zonnekappen: je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Het is niet zo gek dat er zoveel autostoel accessoires bestaan. Alle jonge ouders willen hun kindje het liefst zo comfortabel en veilig mogelijk vervoeren, en tegelijkertijd hun auto én autostoel zo goed mogelijk beschermen tegen vuil. Vandaar dat er een heleboel autostoel accessoires verkrijgbaar zijn die het leven van jou als jonge ouder makkelijker maken.

We hebben de handigste autostoel accessoires voor je op een rij gezet. Bekijk ze hieronder!


 

Autostoel beschermer

Autostoel beschermer

Broodkruimels, plakhandjes en vieze laarzen zijn notoire ‘viesmakers’ op de achterbank. Met een autostoel beschermer hou je de bekleding van de achterbank mooi.

> Bekijk de beste autostoel beschermers

Autospiegel

Autospiegel

Met een autospiegel kun je gemakkelijk zien hoe het met je kindje op de achterbank gaat. Het is dan ook een van de best verkochte autostoel accessoires.

> Bekijk de beste autospiegels

 
Autostoelhoes

Autostoelhoes

Wil je je autostoel beschermen voor vlekken? En vind je het leuk om de bekleding van je autostoeltje op te vrolijken? Kies dan een mooie autostoelhoes.

> Bekijk de beste autostoelhoezen

Autostoel zonnekap

Zonnekap

Met een zonnekap bescherm je je baby tegen licht, wind, zon, UV-straling, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. Zo kan je kleintje rustig liggen.

> Bekijk zonnekappen bij bol.com

Zonnescherm auto

Zonnescherm voor autoruit

Zonneschermen in de auto houden zonlicht tegen en beschermen je kleintje tegen UV-straling. Ze worden vaak met zuignappen op de ruit bevestigd, of ze zijn oprolbaar.

> Bekijk zonneschermen bij bol.com

 
Autostoel regenhoes

Regenhoes

Met een regenhoes bescherm je je kindje in de autostoel tegen de regen. Door de universele pasvorm zijn ze geschikt voor alle groep 0+ autostoeltjes.

> Bekijk regenhoezen bij bol.com

Autostoel voetenzak

Voetenzak

Met een voetenzak houd je je kleintje lekker warm, ook als het koud is. In een autostoel voetenzak zitten openingen waar de gordels doorheen kunnen. Handig!

> Bekijk voetenzakken bij bol.com

Autostoel accessoire gordelclip

Gordelclip

Herken je het probleem dat je kind elke keer zijn of haar armen onder de gordel van het autostoeltje door wurmt? Met een gordelclip houd je gordels beter bij elkaar.

> Bekijk de gordelclip bij bol.com

top