Merken autostoeltjes

Een goede autostoel voor je kleine zorgt ervoor dat jij met een gerust hart achter het stuur kruipt. Welke leeftijd je kleine ook heeft of voor welke groep autostoeltje je ook gaat, dankzij de strenge goedkeuringsnormen in Europa weet je zeker dat alle autostoeltjes die verkocht worden, veilig zijn.

Er zijn veel verschillende merken autostoeltjes op de markt. Ongetwijfeld ken je het merk Maxi-Cosi wel. Het is niet voor niks dat autostoeltjes voor baby’s vaak ‘de Maxi-Cosi’ worden genoemd. Er zijn ook andere grote merken autostoeltjes, bijvoorbeeld Cybex, Britax Römer en Joie. De autostoeltjes van deze merken worden grondig getest en krijgen vaak goede recensies, ook van onafhankelijke partijen zoals de Consumentenbond. Zo weet je zeker dat je een veilig autostoeltje in huis haalt.

 
Merken autostoeltjes

 

Maxi-Cosi is het bekendste merk als het gaat om autostoeltjes. Al in 1984 introduceerde Maxi-Cosi het eerste autostoeltje speciaal voor baby’s. Zelfs de de wet- en regelgeving werd aangepast op de komst van ‘de Maxi-Cosi’. Door de jaren heen heeft Maxi-Cosi tientallen autostoeltjes op de markt gebracht.

→ Meer over Maxi-Cosi autostoeltjes

Cybex autostoeltjes hebben veiligheid in hun DNA zitten. Autostoeltjes van Cybex worden door onafhankelijke partijen vaak goed beoordeeld: inmiddels heeft Cybex meer dan 350 onderscheidingen gekregen op het gebied van veilige autostoeltjes.
 
 
→ Meer over Cybex autostoeltjes

Römer (ook wel bekend als Britax Römer) is een bekend merk voor autostoeltjes en kinderwagens. Römer autostoelen worden getest via een eigen, intern crashtestsysteem, zoals ook in de autobranche wordt gebruikt. Veiligheid staat dus hoog in het vaandel!
 
 
→ Meer over Römer autostoeltjes

Joie fabriceert mooie en betaalbare babyproducten, variërend van kinderwagens tot autostoeltjes. Van groep 0+ autostoeltjes voor de allerkleinsten tot autostoelen die zo’n beetje de hele jeugd van jouw kleine spruit mee gaan: er is altijd een Joie autostoel die bij je past.
 
→ Meer over Joie autostoeltjes

Zoals de merknaam eigenlijk al zegt, staat veiligheid voorop bij de babyproducten van Safety 1st (ook wel geschreven als ‘Safety First’). Safety 1st is een Amerikaans merk dat babyartikelen produceert. Bekijk hier wat de beste Safety 1st autostoeltjes van dit jaar zijn.
 
→ Meer over Safety 1st autostoeltjes

Nania autostoelen zijn betaalbaar en veilig. Alle Nania autostoeltjes worden in Europa ontworpen, geproduceerd en getest, in nauwe samenwerking met de Duitse autobond. Nania is met name bekend van meegroeistoelen met leuke bekleding, onder andere van Disney.
 
→ Meer over Nania autostoeltjes

X-Adventure heeft een complete collectie met trendy autostoelen, kinderwagens en meer. Een X-Adventure autostoel gaat lang mee, want de meeste autostoelen van dit merk zijn zogenaamde meegroeistoelen.
 
 
→ Meer over X-Adventure autostoeltjes

Titaniumbaby bestaat al sinds 1953 en is sindsdien actief in de productie en import van babyartikelen, zoals kinderstoelen, buggy’s en dus ook autostoelen. Autostoeltjes van dit merk zijn veilig en toch zeer betaalbaar.
 
 
→ Meer over Titaniumbaby autostoeltjes

Zoek je een autostoel die je in een handomdraai kan veranderen in een kinderwagen? Dan is de Doona autostoel echt iets voor jou! De Doona autostoel behoort tot de groep 0+ autostoeltjes, geschikt voor baby’s vanaf de geboorte tot ze 13 kilo wegen. Lees hier verder over dit unieke concept.
 
→ Meer over het Doona autostoeltje

top